EN MK
AUSTRALIAN MACEDONIAN E-MAGAZINE

REPORT

Мажите сакаат сексуални авантури на работа

Мажите сакаат сексуални авантури на работа
01 November, 03:15

Интересно е што мажите и жените потполно различно ги доживуваат врските на работно место. За жените најчесто е во прашање вистинска љубов, додека мажите врската сепак ја набљудуваат како сексуална авантура. Поради тоа е многу важно пред да се впуштит

[...]

First « 1  2  3  » Last 

banner
banner
Exchange
Price
Change
USD 
53.8297
0.2026
GBP 
69.0722
0.1789
AUD 
38.7151
0.1487
EUR 
61.495
0.0008
JPY 
0.4958
-0.0004
CHF 
54.5846
-0.0381
banner
banner
banner
banner
banner
banner