EN MK
AUSTRALIAN MACEDONIAN E-MAGAZINE

ЗАБАВА

Граѓаните се жалат: „Нема секс во државна администрација , сите сме роднини “

03 March, 00:14
Граѓаните се жалат: „Нема секс во државна администрација , сите сме роднини “

Нема слабо, граѓаните се жалат за стапката за секс во државните институции која е екстремно ниско ниво. Граѓаните дури сугерираат дека од 4та братучедка не се важа но стапката сепак е премногу ниска од испитаниците 80% одговориле:
„Не можам роднина ми е .. “
18% -„Не ми треба секс доволно ме делкаат и од партија“
2% – „Што е тоа шекс ? а ?“.

Заклучокот е јасен од владата одбиваат секакви одговри на ова прашање експертите тврдат дека ако се донесат овци би се кренала стапката над 56.4% .

извор: Шило

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
 Security Image  Освежи

Коментар


banner
banner
Размена
Цена
Измени
EUR 
61.4913
0
USD 
54.4075
0
GBP 
71.5931
0
CHF 
54.693
0
JPY 
0.4935
0
AUD 
38.6179
0
banner
banner
banner
banner
banner
banner