EN MK
AUSTRALIAN MACEDONIAN E-MAGAZINE

ЗАЕДНИЦА, АВСТРАЛИЈА

Ругање со Христос на Јани Бојаџи во Сиднеј

12 January, 11:36
Ругање со Христос на Јани Бојаџи во Сиднеј

Контроверзниот филм на Јани Бојаџи Ругање со Христос за кој владата на Заев и министерот од ДУИ дадоа забрана да се прикажува низ Македонија премиерно  ќе се прикажув во Сиднеј.

Претставата ќе биде во Петок на 25ти Јануари во кино салата на Хрствил Ентертејнмент Центарот Hurstville Entertainment Centre,  со почеток во 19 00 Часот

Контроверзниот филм на Јани Бојаџи Ругање со Христос за кој владата на Заев и министерот од ДУИ дадоа забрана да се прикажува низ Македонија премиерно  ќе се прикажув во Сиднеј.

Претставата ќе биде во Петок на 25ти Јануари во кино салата на Хрствил Ентертејнмент Центарот Hurstville Entertainment Centre,  со почеток во 19 00 Часот

За влезници кликнете на линкот 

 

https://www.eventbrite.com/e/mocking-of-christ-exclusive-sydney-screening-of-new-macedonian-film-tickets-54837550590?ref=eios&fbclid=IwAR1mF4N9htbdA9VLeNhMWiF0kpXUN2aDP2eUl7DSTkJHV9EOE1fPPmeh2yY

 

За повеќе информации јавете се кај Душан Ристевски на 0425 231 335, Беби Зекировски на 0438 610 133 и Борче Сугаревски на 0416 477 277

 

извор: Шило

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
 Security Image  Освежи

Коментар


banner
banner
Размена
Цена
Измени
GBP 
69.405
0.3964
USD 
53.9269
0.0277
AUD 
39.1151
0.0095
JPY 
0.4774
0.0009
EUR 
61.4928
-0.0008
CHF 
54.1739
-0.0485
banner
banner
banner
banner
banner
banner