EN MK
AUSTRALIAN MACEDONIAN E-MAGAZINE

СВЕТ

Украина добива автокефалност - вселенскиот патријарх го подготви историскиот Томос

06 January, 02:31
Украина добива автокефалност - вселенскиот патријарх го подготви историскиот Томос

Фото за вовед:
YouTube видео:
Категорија:

Коментари [0]

Додади коментар


Безбедносен Код:
 Security Image  Освежи

Коментар


banner
banner
Размена
Цена
Измени
CHF 
54.3745
0.1381
AUD 
38.4686
0.0329
JPY 
0.4883
0.0027
EUR 
61.4921
-0.0011
USD 
54.002
-0.1579
GBP 
70.9661
-0.3056
banner
banner
banner
banner
banner
banner